Taktikktavla.no - gratis online trenerverktøy lanseres 31. mars

På Taktikktavla kan du opprette ditt lag, legge inn spillerinformasjon, lage ditt eget øvelsesbibliotek, lage spillerstilsdokumenter, beskrive kamp- og nøkkelsituasjoner, knytte spillere og posisjoner til tavlene. Verktøyet har en spennende kobling mot Facebook. Det gjelder å møte spillerne der de er når de ikke trener!

I januar 2011 ble de første Apps lansert. Apps for videoøvelsesbiblioteket ”123skills” og ”highlight sports recorder” var starten på satsningen om å være tilstede også på nye medier. Også Taktikktavla skal lanseres som mobil App og via Ipad.

I neste versjon av Taktikktavla planlegges bl.a. animeringsmuligheter, opplasting av videoklipp, personlige symboler, portrettbilder som spillerbilder, tilgang via mobil-app, tavler for flere idretter. Og selvsagt… en tett kobling mot KX Products webprodukter for idrettsklubber 123klubb og 123proff.
Søk etter 123proff på Facebook eller besøk www.kxp.no for å lese mer, eller registrer deg som bruker på www.taktikktavla.no om du vil ha tilgang til verktøyet ETTER kl 2300 den 31. mars 2011. Vil du være med via lanseringen på Facebook, følg denne linken: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=200942586593267