123booking.no for effektiv påmelding og betaling av ditt arrangement

Arrangere fotballskole, skirenn, akademi, turnstevne, julegave-shop, bandyskole, håndballskole - se her!

Online betaling med kort for deltakere vil forenkle både for deg som arrangør og deltakerne!
KX Products AS lanserer idag påmeldings- og betalingsløsningen for å effektivisere påmelding, betaling og kommunikasjon mellom arrangører og deltakere. 123booking er allerede tilgjengelig for våre kunder som benytter 123klubb og 123proff. Se eksempler på klubber/organisasjoner som har "tyvstartet" med arrangementspåmelding med kortbetaling:

Se produktbrosjyre i pdf og følg med på www.123booking.no.

Fordeler for deg som arrangør
  • Enket å opprette og administrere arrangementet
  • Passer for alle type arrangementer pga god fleksibilitet i angivelse av deltakertyper og tilhørende produktkategorier og produkter.
  • Mulig a angi maks/min bestilling pr deltaker, om deltaker skal få melde på seg selv og/eller andre,
  • Hvert arrangement får sin egen online påmeldingsside
  • Påmelding for både medlemmer og ikke-medlemmer
  • Benytter arrangør 123klubb så kan alle/utvalgte medlemmer enkelt inviteres via mail
  • Sikker betaling gjennom Netaxept (Visa og MasterCard)
  • Gode oversikter over alle inviterte, påmeldte, betalte og valgt deltakertype/tilleggsprodukter
  • Meldingssentral gjør deltakerkommunikasjon enkel
  • Kobling mot Facebook hos deltakere gir god markedsføring av arrangementet
Enkelt for deltakere
  • Online påmelding og betaling via web
  • Sikker betaling med kort gjennom Netaxept levert av Nets (tidligere BBS)
  • Velge å melde på seg selv og/eller andre
  • God totaloversikt over valgt arrangementstype og eventuelle tilleggsprodukter pr deltaker
  • Tilsendt ordrebekreftelse på mail etter betaling

Priser
Etablering er gratis. Det koster kr 8 eks pr deltaker som betaler med kort samt en transaksjonskostnad ved kortbetaling med 2,5% av deltakers innbetaling. Priser er oppgitt eks mva.

Hvordan kommme i gang
  1. Er du allerede kunde hos KX Products med 123klubb eller 123proff? Nyhetsbrev sendes ut til klubbens hovedkontakt
  2. Bestill 123booking på mail post@kxp.no

Fra A til Å - 123booking forenkler ditt arrangement!