Nytt design er på vei

Lagsider og hjemmesider i 123klubb og 123proff behøver en «facelift». Vi benytter i nytt oppsett maler fra ulike «skin-leverandører» som både vil gi et mye mer moderne visuelt uttrykk av sidene, samt gi større fleksibilitet i dagens faste rammer på hva som vises hvor. Begrepet «Bruk Facebook Smart» er også sentralt i dette prosjektet, og vi skal lage mange lure koblinger som gir mer trafikk inn på hjemmesidene.

Malbibliotek
Følgende prinsipper skisserer hvordan nytt design skal fungere:

«Bruke Facebook smart» - inntektsmuligheter via annonsering på hjemmesider/lagsider
KX Products vil utvikle produktene slik at Facebook blir en ressurs, og ikke en «sidevisningstyv». Siden inntektsmotoren med webannonsering bl.a. regner klubbens inntekter i antall sidevisninger er klubben tjent med at mest mulig informasjon ligger på hjemmesider/lagsider! Eksempel fra gjennomført webannonse for Barnas hus i tidsperioden fredag 6.01. kl 15:00 til 21:00 tirsdag 10.01 gav en klubb kr 500 i inntekt. Dette var altså en annonse i 5 dager, og hvor annonsør fikk 50% rabatt i pris som er vanlig i starten eller ved store volumkjøp.

Prinsipper for å bruke Facebook smart:

• ¨Få aktive trenere og spillere til å koble sin FB-profil til 123klubb slik at man kan benytte FB v/meldinger (på linje med email og sms i dag)
  • Poste interessante begivenheter (kamp, mål scoret, cup – alt reg på spiller) knyttet til hver enkelt profil
  • Trekke mer trafikk inn mot klubbsiden gjennom ulike FB-postinger
  • Alle klubber, lag og personprofiler skal få en egen FB ”landing page” på 123klubb (eks alle nyheter for en spiller – idrettsprofilen til utøverens idrettssamfunn) siden vil oppleves som integrert mot FB pga FB-rammer
  • Nyheter skal kunne postes direkte på veggen til alle aktuelle profiler
  • Benytte oss av FB-diskusjonsforum-modul integrert på siden
  • Flette inn aktuelle FB-hendelser på 123klubb

Lansering
Se bilder fra test her med lagsider:

Hjemmeside i en utvalgt mal: