Nytt design i 123klubb er lansert

Da er våre kunder i gang med å velge designmal. Les mer her hvordan de nye designmalene vil gjøre våre produkter enda bedre

Tilgjengelige maler
Målet er å ha et malbibliotek på 10-15 maler inkludert i klubblisensen, men vi starter som følger:
  • Mal 1: «Mustang». Bildeslider i toppen og ikke nødvendigvis et tradisjonelt toppbanner. Toppmeny.
  • Mal 2: «Paradis». Toppmeny og klubblogo i toppen, enkel forside med få standardelementer. Benyttet på kxp.no.
  • Mal 3: «fleridrettslag1». Spesialtilpasset behovene i en klubb med flere idretter.
Hva er de største forbedringer med designprosjekt
  • Større fleksibilitet i uttrykk pr klubb ved at flere maler blir tilgjengelig
  • Mer Facebook-vennlige med «likes» og debatt på hjemmesiden pr nyhet, samt at man kan «feede» nyheter og andre begivenheter til Facebook gjennom kobling mellom KX-bruker og FB-bruker
  • Ikke lenger mulig å «arve» designet fra naboklubben som kunne skje i gammel mal
  • Mer moderne og profesjonelt uttrykk
  •  Mer brukervennlige menyer både med og uten pålogging
  • Betydelig raskere respons pga mindre informasjon som åpnes og er tilgjengelig på førstesiden (forsidene vil nå typisk åpnes på 1-3 sekunder)
  •   Egne maler for fleridrettslag som muliggjør felles forside og egen forside pr idrett (planlagt lanseringsdato er 31.08.)
  • Man kan endre mal og klubbens uttrykk med et tastetrykk, eksempelvis kan man ha en egen «julemal», sesongstartmal, etc.

Hva gjør dagens kunder?

Nyhetsbrev er sendt ut til alle 210 klubber. Noen er allerede godt igang, og benytter kanskje gode egne fotografer eller vår innleide fotograf til å få ekstra gode & nye bilder. Overgangen vil skje i august, og består stort sett av aktiviteter som "last opp ny logo", "last opp nye bilder" og velge skrifttype og fargekode. Vi har også tilbud om ekstrasupport for dem som ønsker det. Se skisse fra Vard sin nye hjemmeside her: