123-produktene bidrar til effektivisering og kostnadsbesparelser

Les her hva noen av våre kunder sier om erfaringene med 123klubb, 123lag, 123booking og 123cup.

 

Fiskarstrand IL bruker 150 timer mindre på medlemsfakturering i år

«Siden vi bare har brukt systemet i om lag 4 måneder dreier erfaringene våre seg så lang mest om besparelser mht arbeidstid for administrasjon av medlemskap og kontingenter, og her ser jeg at vi benytter ca. 150 timer mindre på medlemsfaktureringen i år. Begynner så vidt å ane at summen av ubetalte kontingenter også vil bli redusert.Jeg har nå verv som kasserer for idrettslaget. Jeg har tidligere vært formann, og ser nå at vi kommuniserer mye mer effektivt og tidsriktig med våre medlemmer enn tidligere enn hva tilfellet var i mi tid som formann for 5 år siden.» Sigurd Tuvnes

 

«Dette har vi spart penger på» sier daglig leder i Viking FK Ungdom
Daglig leder Jan Olav «JOP-en» Pedersen i Viking Ungdom sier at det viktigste er at de sparer tid og ikke minst penger ved å bruke 123klubb. At fakturaene sendes ut gratis via mail dekker årlige lisenskostnader og vel så det. Dessuten får en nærmere 100 % innbetalingsgrad ved fakturering. Online påmelding inkl. kortbetaling via 123booking til fotballskoler er likedan, samt ikke minst at 123lag er et viktig trenerverktøy for vårt støtteapparat rundt lagene. Viking FK benytter 123booking til all påmelding for fotballskoler elite, bredde og sommerskoler for 2. året på rad. Se link til online arrangementer via www.viking-ungdom.no
123klubb setter fokus på effektiv fakturering

Kakediagram for offentliggjøring i klubbens styre og/eller via hjemmesiden alla www.il-try.no i høyre kolonne er med på å skape bevisstgjøring rundt en av klubbenes viktigste inntektskilde. Her illustrert fra www.il-try.no som har kakediagrammet også live på sine hjemmesider:


 

Andre klubber velger å vise kakediagram kun i styrepresentasjoner, og det er selvsagt helt opp til klubben å styre selv. Pass bare på å være bevisst at kakediagrammet er kraftig i den forstand at sponsorer også kan følge med om den ligger på hjemmesiden. Vi har en historie fra en kunde som fikk følgende beskjed i besøk med potensiell sponsor «når de 100.000 dere har utestående i medlemsfakturering er innkrevd – DA kan dere komme tilbake»…
Og følgende verktøy for å følge opp at utfakturering følges opp gjennom hele året, og at det skapes bevissthet i klubben om kostnad utsendelser samt utestående beløp til enhver tid:

 

Veldig fornøyd med breiddeavdelinga si nye heimeside via 123klubb i Hødd breidde

Sportslig leder Karl Alsaker seier at sida er eit godt reiskap for god klubbdrift. Alle vil kunne hente ut den nødvendige informasjon til ei kvar tid. Hovedbrukere er spelara, foreldre og trenere. Me har jobbet med innholdet og budskap/informasjon sammen med breiddekomiteen og lokal aktør webinformasjon og enklast mulig kunnskapshenting/innhenting av informasjon frå sidene for spelarar, trenarar og lagleiarar. Karl trekker også frem viktigheten av god og aktiv lagside der alle laga i klubben kan verte aktive og informative om hendingar rundt laget sitt i kombinasjon med spelarlister kobla mot klubbens medlemssystem er ein vinnar!
Godt også med kobling opp mot FIKSs kamper& tabeller for automatisk innhenting av kretsens oppsett til banekalender for klubb/lag samt sjølvsagt kamptid rett på lagsida! 123booking nyttas aktivt for oppretting av ulike fotballskular, turneringar, spelarutviklingstilbod i løpet av året med online betaling. Du finner Hødd breidde sin hjemmeside i toppmeny hos A-lagets hjemmeside www.hodd.no

123cup effektiviserer både påmelding og kampoppsett  

"Dette er bare knallbra! Enkelt å følge med på påmeldingsstatus underveis og kommunisere med lagene – eg bare glede meg til å starte på kampoppsettet"

KX har valgt å ha en 123cup i en FRI-lisensversjon for våre kunder mot 2 betingelser som gir KX god markedsføring.
 

Avaldsnes IL med Bendit-cup 2013 når 550 lags trenere/lagledere direkte i egen krets med egne påmeldingslinker via mail da 123cup selvsagt er koblet til 123klubb. Cupansvarlig Veronica Digernes sier at det ble påmeldt i løpet av få dager nærmere 60 lag etter 1. mailutsendelse med personlig lagsinvitasjon. Når kampoppsettet er klart i 123cup vil man med et tastetrykk distribuere lagenes kamper til deres lagsider samt i Avaldsnes IL sin egen banekalender.
Besøk turneringens hjemmeside cupside Bendit-cup 2013:
http://kxweb.no/portal/public/tournament/main.do?tournamentId=702&siteId=7

Se også eksempelvis FK Landsås sin turnering via link www.harstadcup.no for annet design. Hver turnering får sin egen hjemmeside med eget design – en online nyttig informasjonskanal både under påmeldingsperioden og underveis i gjennomføringen.

Skeid tar i bruk hjemmesidemodulen i 123klubb når ny designmal var klar

Designansvarlig Even Olsen sier at nytt design er enkelt å jobbe med. Link til foreløpig utgave av ny hjemmeside kan sees her, og er planlagt lansert når trenere/lagledere har fått en kort innføring i sine muligheter i april. Skeid fotball har benyttet 123klubb som klubbverktøy for administrasjonen i 1 år allerede, og dette er det daglig leder Steinar Sæthre sier om sine erfaringer:
Jeg kan i hvert fall si at barneavdelingen vår (Yngres) økte inntektene fra treningsavgift betraktelig etter at 123 Klubb ble innført. Når lagledelsene og årgangslederne er flinke til å følge opp informasjonen som ligger i systemet gjør det innkrevingen enklere.


 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift