Stilling IT-utvikler utlyses

Har du lyst til å jobbe med IT og idrett er KX Productts AS stedet for deg.

KX Products er tilbyder av unik webverktøyportefølje for idrettslag, akademier, idrettsskoler, SMB og foreninger. Kx Products as har hovedkontor i Oslo på Ullevål stadion hvor vi er 4 ansatte samt filial i Manchester hvor daglig leder og utvikler Frode Samuelsen sitter. Selskapet utvikler webløsninger for idrettslag som både ivaretar sportslig utvikling, forenkling av administrative oppgaver og inntektsmuligheter. Per dato benyttes våre løsninger av 260 klubber i Norge, derav toppklubber som Viking, Molde og Vålerenga og breddeklubber i størrelsen 40-4000 medlemmer (både enidretts- og fleridrettslag). Det tilkommer 5-10 nye kunder pr måned. Vi har en god vekst samt mange spennende prosjekter igangsatt. Vi behøver derfor flere ansatte med teknisk bakgrunn for videreutvikling av våre løsninger.
 
Grundig opplæring og oppfølging vil gis ved oppstart.  Mer informasjon får du ved henvendelse til salgsdirektør nina.elverum@kxp.no (mob 93 41 75 25).

Om våre løsninger

Løsningene består av ca. 400 tabeller og er utviklet i JAVA i hovedsak.

 1. 123klubb; klubbadministrasjon, trenerverktøy og hjemmeside i ett. For klubbledelse eksempelvis medlemsarkiv/fakturaløsning, online innmeldingsskjema, arrangement inkl online påmelding og kortbetaling (123booking.no), baneoppsett trening&kamp, styre- og prosjektarbeid med dokumentlagring/aktivitetsoppfølging, lagsadministrasjon, mail/SMS-utsendelse, klubbstatistikk, KlubbTV/bildegalleri, trenerverktøy inkl. lagsider (123lag.no) med mulighet for kampresultater&tabeller. Noen av mulighetene fra 123proff er inkludert som øvelsesbibliotek, øktplanlegger og treningsdagbok. Annonseringsmodul via hjemmesiden som kan gi klubben månedlig inntekt mellom 1000 og 10000 avhengig av trafikk. Lansert også klubbshop i 2011 via 123booking. At 123lag er en del av 123klubb gir en unik kobling mellom lag og klubb – alle på samme plattform gir gevinster i administrasjon, klubbinntekter og medlemsfakturering!
 2. 123lag komplett trenerverktøy og lagside i ETT. Med 123lag får laget en flott lagside samt et trenerverktøy for sportslig oppfølging og kommunikasjonskanal for spiller, foreldre og trener. God Facebook-integrasjon som gjør at det mulig å følge med i sesongens høydepunkter. 123lag er en del av 123klubb og gir en unik kobling mellom lag og klubb som eksempelvis alltid oppdaterte lagslister for medlemsfakturering – alle i klubben på samme IT-plattform gir gevinster!
 3. 123booking.no: arrangementsadministrasjon for arrangør og enkel påmelding og kortbetaling for deltaker. Inkluderer også en klubbshop som gir inntektsmuligheter. 123booking er en del av 123klubb, og integrert med klubbens medlemsarkiv for effektiv invitasjonsutsendelse og evt innhenting av betalende til medlemsarkivet bl.a.
 4. 123cup; administrasjon av klubbens turneringer fra online påmelding til kampoppsett/dommeroppsett/resultatrapportering. Inkluderer egen hjemmeside pr turnering som er meget sponsorvennlig og som publiserer deltakerlag, kampoppsett og resultater automatisk.
 5. APP`er: Første App med hele vidoeøvelsesbiblioteket ”123skills” med 250 fotballøvelser, og «highlights sports recorder» ble lansert i januar 2011. Flere Apps er under planlegging for nøkkelroller i 123klubb, 123proff og 123lag.
 6. 123proff og online treningsdagbok som regionalt eller klubbinternt verktøy for spillerutvikling og administrasjon av fotballskoler/akademier/idrettsskoler. Eks: Inkludert videobasert øvelsesbibliotek med 250 fotballøvelser, mulighet til å lage klubbens eget øvelsesbibliotek, skolerings- og periodeplaner, treningsøkter, testregistrering & oppfølging, benchmarking. Rapporter fra utøverens treningsdagbok totalt og pr lag/gruppe for trenere, og et verktøy for utøverne til oppfølging av egen treningshverdag og sportslig utvikling.
 7. Taktikktavla.no - Tegnebrett taktikk/lage treningsøvelser: se www.taktikktavla.no.

Arbeidsoppgaver som teknologi-medarbeider i KX Products:

 • Programmering/feilretting
 • Database design og drift
 • Testing
 • Kravspesifikasjoner
 • Prosjektledelse

Arbeidstid/sted:
100 % stilling med lokasjon Oslo-Ullevål stadion. Reiser til Manchester må påregnes.

Kvalifikasjoner:

 • Gode kunnskaper om web-basert JAVA-utvikling og databasemodellering kreves
 • Kjennskap til Eclipse, mySQL, STRUTS, AJAX, Flash, HTML5, Objective-C (iPhone/Pad)  vil være en fordel
 • Kjennskap til nye medier som Ipad, Iphone/nye medier/Android og Apps
 • Interesse og kjennskap til breddeidrett og/eller toppidrett vil være en fordel, men er ikke påkrevd
 • Selvstendig og strukturert
 • Kommuniserer godt både skriftlig og muntlig på både engelsk og norsk
 • Ca 4-5 års relevant arbeidserfaring
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift