Nyhetsbrev til våre kunder

Les mer her om nylanseringer, inntektsutbetaling kr 85.000 til kundene, status grensesnitt Sportsadmin mm.

Vi har jevnlig nyhetsmail til hovedkontakt-person hos våre 270 klubbkunder, og nyhetsmailen kan med et klikk videresendes til øvrige i nøkkelroller i 123klubb/123cup/123proff. Følgende nyhetsmail ble sendt ut nå i januar, og kan være nyttig lesing også for klubber som er i vurderingsfase av valg av hjemmesideplattform og medlemsarkiv mm.

Utlyst stilling JAVA-utvikler hos KX skal sikre forbedringer og videreutvikling i 2014
KX vil så raskt som mulig ansette den rette JAVA-utvikleren for å øke kapasitet på forbedringer/nyutvikling. Rekrutteringsbyrå har fått oppdraget, og starter intervjuer allerede i inneværende uke. Se stillingsannonse.   Benytt gjerne eget nettverk om du kjenner noen som vil trives med IT/sport med arbeidssted Ullevål samt noe reising til Manchester.

Sindre Svadberg  vant KX`s interne tennisturnering på La Manga - se bildet over
Forsidebildet er fra selskapets interne tennisturnering, hvor Sindre fra KX gikk av med seieren. Det bemerkes at undertegnede var eneste i selskapet som vant et sett mot vinneren... Denne nyheten var IKKE med i det opprinnelige nyhetsbrevet til våre kunder, men er såpass viktig synes vi at det fortjente en plass her:-)
 

Status NIF-grensesnitt mot Sportsadmin for å bli en godkjent 3. partsleverandør av medlemsarkiv
Grensesnittet er under utvikling som tidligere kommunisert, og vi har mottatt et signert notat fra NIF v/Vegard Flaatmo som er tilgjengelig som vedlegg i følgende link som bekrefter at vi er i ferd med å bli godkjent: http://kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=7040. Vi har en åpen og full integrasjonsbruker, og vil da eksempelvis være fullt integrert med oppdateringer gjort via medlemmer via løsningen "Min idrett". Ta kontakt om spørsmål da vi via mail fra våre kunder har forstått at det hersker litt forvirring rundt dette temaet.


Annonsestatus og inntektsutbetaling til klubber kr 85.000
Det er pr idag ca 85.000 kroner som skal utbetales til de klubbene som har hatt annonsemodulen aktiv. Dette utgjør klubbenes andel på 9 annonser, hvorav mange av dem har vært korte og små. www.oppsalfotball.no topper statistikken pr i dag mhp sidevisninger på lagsidene av klubbene som har aktivert annonsemodulen, og er dermed klubbens med høyest inntekt på den ene aktive annonsen som aktiv i dag. Se link til en Oppsal-lagside her: http://kxweb.no/portal/theme/team/main.do?teamId=7293 . Minner om at det er mulig for klubbene å selge annonseplass på egen side, regionalt eller nasjonalt. Ta kontakt med nina.elverum@kxp.no for salgsmateriell. Aksjon: legg inn klubbens kontonummer på MIN SIDE-linken "administrere organisasjon" da dette vil benyttes til utbetaling pr klubb. Ubetaling skjer når beløp til utbetaling er over kr 3000 pr klubb, og gjøres første gang til de klubbene som har nådd beløpsgrensen etter første kvartal 2014.

 

Bugfix og forbedringer
Se oppdatering på det som er utført av forbedringer via denne linken: http://kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=7040.

Kurs 1. kvartal og supportrutiner
VI har startet Norges-turné, og gjennomfører bl.a. felleskurs i medlemsfakturering via 123klubb i de byene vi besøker. Egne kurs pr klubb gjennomføres gjerne på samme reiser. Følg med på egne nyhetsmail pr by, men send gjerne mail til nina.elverum@kxp.no om du vet at kurs ønskes - eks trener/lagledere, effektiv drift klubbledere eller etableringskurs. Angående supportrutine; husk å benytte vårt nye fellesnummer 22 44 25 00 og support@kxp.no.

Kamp og tabellsynk for 2014 er snart klart fra Fotballdata
Egen mail med detaljer sendes til alle klubber med fotball i eget nyhetsbrev til uken.


Promotering mange idretter til 2014-sesongen skjer natt til fredag 14. februar.
Promotering betyr at vi endrer sesongangivelsen i 123klubb. Resultat av promoteringen vil dere se som klubb-administrator i menyen ADM-LAG hvor sesong vil skifte til 2014. Idrettene er alle øvrige som ikke promoteres på andre faste datoer (håndball og andre innendørs hallidretter, vinteridretter samt idretter som følger skoleåret promoteres sommer/høst samt fotball&futsal promoteres i november). Se komplett liste over idretter som endres til 2014:
Bueskyting
Handicap
Thriatlon
Administrasjon
Aerobic & Spinning
Basis
Bowling
Bryting
Cheerleading
Forening
Friidrett
Golf
Helsesport
Hestesport
Judo
Kampidrett
Karate
Klatring
Løping
Mosjon
Orientering
Rytmisk Gymnastikk
Seniorlauget
Skyting
Squash
Styrkeløft
Supporterklubb
Svømming
Sykkel
Taekwon-do
Trimgruppe
Troppsgymnastikk
Turn
Turn og Trampett
Tennis
Babysvømming
Yoga

MERK viktige aksjoner FØR:

  • Gi beskjed til ansvarlig person for idrettene i klubben din om aksjoner før og etter promoteringsdato om dette ikke er deg
  • Inaktivere lag som ikke ønskes løftet til ny sesong i meny ADM-LAG. Bør ikke inaktiveres om 2013-kontingenter ikke er ferdigpurret enda
  • For nye giroer opprettet kan startdato settes fra 01.01.2014 for å hente utøvere/trenere fra aktiv sesong.

MERK viktige aksjoner ETTER:

  • Kvalitetssjekke lagnivåene etter promotering i menyen ADM-LAG. Evt endre til riktig lagnivå for lagene som ikke er som ønsket i ny sesong.
  • Merk ved fakturering: Det er start-dato på faktura som angir hvilken sesong kontingenten henter laginformasjon fra. Dette står som OBS i brukerveiledning, men kontakt meg dersom dere planlegger utsendelse av fakturaer for 2013-sesongen etter 06.02.13, og er usikre på bruk av datoangivelse i overgangsperioden.

 

Sportslig hilsen ifra Nina Elverum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift