Norsk Breddefotball Seminar

Vi var tilstede på Norsk Breddefotballforenings seminar på Thon Hotell Arena i Lillestrøm torsdag 6. Mars

Norsk Breddefotballforening (NBF) ble etablert i desember 2010 av representanter fra klubbene Sunndal IL, Kirkenes IF, Skjetten Fotball, IL Gimletroll og Bossekop UL. Motivasjonen for etableringen av foreningen var stadig tøffere rammebetingelser for mange breddeklubber. Utfordringer knyttet til økonomi, frivillig innsats, egenbetalinger og anlegg er forhold de fleste tillitsvalgte i norske breddeklubber kjenner til, skriver NBF i sitt program for seminaret som ble holdt på Thon Hotell Arena i Lillestrøm i forkant av Forbundstinget 2014 den påfølgende helgen.

Som en av samarbeidspartnerne til NBF var vi tilstede med to av våre ansatte, Sindre Svadberg og Aleksander Ebbestad, sistnevnte representerte også Kløfta IL som en av 15 KX-kunder som er medlem av NBF.

Mens fleridrettsklubber representerer flesteparten av kundene våre med godt over 100 fleridrettsklubber, følger breddefotballklubber like etter med ca 90 fotballklubber, og vi mener at våre produkter kan hjelpe breddefotballklubber i forhold til utfordringene nevnt ovenfor som NBF aktivt jobber med. 123klubb oppfordrer til at flere skal bidra med arbeidet rundt klubben, og at trenere/lagledere kan oppdatere medlemslister gir tidsbesparelser og effektivitet, i tillegg til høyere betalingsandel. Mange klubber sparer også mye penger på å sende ut kontingenter gratis via e-post og en konkurransedyktig prismodell på OCR-innbetalinger og online kortbetaling.

Vi takker derfor NBF for muligheten til å presentere våre produkter til rundt 60 breddefotballklubber, og forhåpentligvis får vi enda flere medlemmer i KX-familien! På bildet over ser du Sindre Svadberg som fikk muligheten til å kjapt fortelle hva vi kan tilby våre kunder, etter at det faglige opplegget med mye spennende innhold var over.