KX Products og Norsk Toppfotballsenter tar sats

Sammen med toppklubbene skal vi ta norsk spillerutvikling til nye høyder

KX Products og Norsk Toppfotballsenter har nå signert en ambisiøs 3-årig samarbeidsavtale. Målsetningen er å bringe norsk fotballs spillerutviklingsprosesser helt i front. Det er i hovedsak tre forhold som ligger til grunn for at vi har tro på at ambisjonen holder vann:

  1. Det foreligger nå, gjennom NTF/Norsk Toppfotballsenter-arbeidet, et helt unikt samarbeidsklima mellom de norske toppklubbene
  2. Gjennom flere års arbeid med innhenting av forskningsmateriell og beste-praksis prinsipper fra de fremste miljøene i europeisk toppfotball, besitter norsk fotball gjennom Norsk Toppfotballsenter ett enestående didaktisk informasjonsgrunnlag
  3. Etter nærmere ti år med forskning og utvikling, kan KX Products levere en holistisk informasjonsplattform med unike verktøyer for hele prestasjonsutviklingsprosessen

Samarbeidsavtalen med Norsk Toppfotballsenter betyr at KX Products tilbyr sin arkitektur og verktøyer rundt prestasjonsutviklingsprosessen til Toppfotballsenteret og alle de norske toppklubbene (Tippeliga+1.div). Gjennom konkrete prosjekter skal verktøyporteføljen utvikles videre, og sammen med kompetanse og innhold produsert av Toppfotballsenteret -  i tett samarbeid med klubbene - danne grunnlaget for en aksellerert forbedringstakt i forhold til de andre fotballnasjonene.

Vi i KX Products er takknemlige og ydmyke over den tilliten NTF/Norsk Toppfotballsenter viser oss. Vi ser frem til samarbeidet med Toppfotballsenteret og de norske toppklubbene og vil gjøre vårt ytterste for at visjon og målsetninger blir nådd! I løpet av året vil vi lansere helt nye og banebrytende pedagogiske konsepter rundt spillerutvikling som skal komme alle spillere, trenere og utviklingsmiljøer til gode!

I forbindelse med denne satsingen har vi styrket staben med utviklerressurser i tillegg til at vi ser på potensielle utviklersamarbeidspartnere, slik at våre nye og eksisterende kunder både vil oppleve en betydelig utvikling rundt våre spiller/trener-verktøyer, samt bedre respons rundt arbeidet med våre øvrige moduler (se nyhet om nyansettelse).

Første møte m/Arbeidsutvalget i norsk toppfotball

Første møte i arbeidsutvalget. Fra venstre: Frode Samuelsen (KX Products), Geir Jordet (TFS), Sigmund Aasen (TFS), Espen Olafsen (TFS), Andrea Loberto (Rosenborg), Tore Grønning (Rosenborg). Foto: Øyvind Iversen (Bodø Glimt). Laptop-bilde: Frode Samuelsen og Jo Bergsvand (NTF) ønsker hverandre lykke til med samarbeidet.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift