Enda en nyansatt i KX Products

Joachim Leonthin har sin første uke hos KX Products denne uken, og vil primært jobbe med salg, support og kurs.

Han har sin utdannelse innen Masters Sports Management fra University of East London, London. Som aktiv idrettsutøver er dette innen basketspiller i Persbråten

Joachim har en interessant og bred arbeidserfaring, og vi trekker særlig frem følgende verv som relevante for sin jobb hos oss: I sin tid hos EasyPark ASA har han bygget erfaring innenfor salg og kundeoppfølging.  Jobberfaringen i Norwegian League Analyst ved Smartodds Ltd i London har gitt erfaring i analysesystemer og modellering på ulike IT-plattformer og innsikt i Tippeligaen, Adeccoligaen,  det Norske landslaget på nationalt og u21 nivå samt andre internasjonale landslag. I jobben hos FC Shaktar Donetsk har han fått erfaring rundt de administrative og korresponderende pliktene ved en av Europas største idrettsorganisasjoner. Som aktivitetsassistent i Heming IPU har Joachim jobbet med planlegging og gjennomføring av arrangementer innen ski, fotball og basketballturneringer. Joachim er markedsansvarlig i hovedstyret for BI Athletics ved SBIO i Nydalen, Oslo. Her var han ansvarlig for arbeidet med sponsing og salgsfremmende tiltak samt logistikk og anleggsanskaffelses spørsmål til de underliggende idrettslagene i organisasjonen måtte ha.

Med Joachim på plass, i tillegg til nye deltidsressurser lokalt i Haugesund og Stavanger, så står vi godt rustet til å nå vårt mål om å være best på kundesupport og oppfølging.

Joachim ønskes velkommen i KX-teamet!