Mobilvennlig mal lansert hos pilotklubber!

Sandefjord Futsal byttet fra para-klubb til ny responsiv designmal på under halvtimen.

I juleferien lanserte vi endelig vår nye designmal som skal fungere like bra på nettbrett og mobil som på PC/Mac. Den nye malen er en hybrid av våre tidligere to maler, mustang og para-klubb, slik at alle kunder skal kjenne seg igjen og finne et uttrykk enten med stille side, nyhetskarusell eller stort bildegalleri. Når det er sagt, så jobbes det fortsatt med malen, blant annet eget bakgrunnsbilde og bunnområdet i tillegg til noen nye moduler.

Sandefjord Futsal relanserte sin hjemmeside www.sandefjordfutsal.no i går og gikk over fra sin gamle side i para-klubb til den nye malen på cirka 20 minutter, i tillegg til at andre oppdateringer ble gjort i samme slengen. Vi vil i nær fremtid sende ut mail til våre kunder hvor vi beskriver hvordan man bytter designmal og hvor enkel overgangen er!

Under kan dere se fem av pilotklubbene som har lansert nytt design:

www.il-try.no - Fleridrettsklubb med 6 idretter
www.fanafotball.no - Fotballklubb med nyhetskarusell
www.kfumfotball.no - Stor fotballklubb med visuelt bildegalleri
www.sandefjordfutsal.no
www.begbyil.no

Til slutt vil vi også trekke frem en ny kunde, IK Tjalve, som fikk etablert siden sin 20. januar, og har siden det lagt inn alt av innhold kun med hjelp fra brukerveiledningen og har allerede lansert den nye hjemmesiden på www.tjalve.no