123klubb til topps med Kolsås Klatreklubb

Vi kurset Kolsås i elektronisk betaling og fikk klatrekurs i retur

I anledning enda en «helelektronisk» kunde, benyttet vi anledningen til teambuilding i klatreveggen. Ikke noe i veien med konkurranseinstinktet til våre ansatte, og det var noen slitne hender på tastaturet i påfølgende etableringskurs med Emil i klatreklubben etterpå. Kolsås klatring skal benytte 123klubb som sitt administrative verktøy for elektronisk innmelding med kortbetaling for første års medlemskontingent samt utvalgte klatrekurs. Med fleksibiliteten i 123klubb vil de også benytte fakturautsendelse for de betalingene hvor det er mest hensiktsmessig (som jo har rimeligere transaksjonskostnader enn kortbetaling).

 

Emil fra Kolsås klatreklubb lærer Lars og Sindre korrekt sikring

 

Philip på vei opp veggen for første gang.

 

Undertegnede på toppen av 14-meters vegg

Hele teamet etter 2 timer klatring med stadig mer utfordrende vegger og ruter. Utviklerne fikk ikke være med - de koder!

 

Kolsås klatreklubb holder til rett ved Mathallen på Vulkan klatresenter i Oslo, og har godt over 1000 aktive medlemmer fra barn til voksne. Se hjemmeside www.kolsaas.no for mer informasjon, og etter hvert link til online innmelding via 123klubb.no fra hjemmesiden. Vi takker Kolsås klatreklubb for en strålende dag på Vulkan klatresenter!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift