Think global - Act local

Vi styrker organisasjonen med 6 nye ressurser

Veksten i selskapet er sterk, og vi ser behov for å styrke organisasjonen både innen kundeoppfølging og nye henvendelser. Med å ha ressurser lokalt i de større byene vil det også bli lettere og rimeligere for dagens kunder å få kursressurser ved behov. God rabatt for første kurs de nye ressursene gjennomfører alene, så ta kontakt!

Vi har hatt 2 dagers opplæringsworkshop i tema som KX historie&kjerneverdier, kurs&kundeoppfølging og salgsprosess denne uken på Ullevål. Det er en glede å introdusere våre 6 nye ressurser som alle har en fot i en 123klubb-kunde selvsagt:

 

Jørn Wibe - deltid Oslo
Jørn har tidligere vært ansatt i fleridrettsklubben Oppegård IL som administrativ leder, og har også 3 aktive barn i idretten. Han er nå engasjert som frivillig i fotballgruppen i klubben, og jobber deltid i KX i tillegg til engasjement i eget firma. Jørn har lang erfaring innen kurs&kompetanse, og vil styrke oss særlig innen bl.a. kundeoppfølging og salg.

Lars Retterholt - deltid Oslo
Lars er profesjonell sandvolleyballutøver og en del av det norske seniorlandslaget. I tillegg har han jobbet som instruktør på sandvolleyball-leiren BeachXP.no hvor ungdom og voksne trenes i sandvolleyball. Han har også holdt sandvolleyballskoler for barn og ungdom fra 11-17 år. Lars er fra Åmli og barndomsklubben Dristug IL er nettopp blitt kunde tilfeldigvis. I Oslo har Lars en tilknytning til Bøler IL og vil pga. sin idrettssatsning jobbe mest ettermiddag/kveld hos oss.

Tore Espedal - deltid Stavanger
Tore er i tillegg til deltidsjobb hos KX daglig leder i Lura IL (nettopp bestilt 123klubb.no). Tidligere har Tore jobbet i mediaavdelingen i Viking FK. Han er utdannet journalist med erfaring fra aviser lokalt. Tore er også hovedtrener for Lura sitt juniorlag på fritiden.

Thomas M. Sellevold-Øystad - deltid Bergen
Thomas er leder i alderbestemt avdeling fleridrettsklubben Flaktveit IK i Bergen. Han er vår musikalske moromann som driver som DJ/karoke-vert på fritiden og kor&korps. Thomas er kanskje den eneste som har satt seg ned og finlest ALLE brukerveiledningene i 123klubb, og er godt kjent med våre produkter via sitt verv i Flaktveit IK. OBS Thomas har røtter i Nord-Norge, bodd i Oslo og kun innflyttet i Bergen. Snakker derfor kun nordnorsk og østlandskdialekt.

Eirik Rynning - deltid Kristiansand
Eirik er tilknyttet fleridrettsklubben Vigør FK som webansvarlig og har også vært fotballtrener i klubben. Han er deltidsstudent i tillegg til stillingen i KX som lokal representant. Eirik har jobberfaring fra bl.a Aker som vil være nyttig i KX.

Håvard Duklæt - deltid Trondheim

Håvard er vår nye representant i Trøndelag, og sitter i styret i Tiller IL fotball som ble kunder høst 2015. Han har mye erfaring innen salg og markedsføring fra næringslivet, drift av FFO/fotballskoler og banevedlikehold til kunstgressbaner. Håvard starter først end-november, men har allerede bevist handlekraft med rekordoppstart i klargjøring av medlemsregister/utfakturering!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift